Ministri i Mbrojtjes dhe komandanti i FSK-së bënë homazhe te varri i ish-presidentit Ibrahim Rugova

Sot, në 13-të vjetorin e vdekjes së  ish- presidentit historik të Kosovës Dr. Ibrahim Rugova, Ministri i Mbrojtjes zoti Rrustem Berisha i shoqëruar nga komandanti i FSK-së gjenerallejtënant Rrahman Rama, zëvendësministri Agim Çeku, gjeneralë dhe oficerë të lartë të FSK-së si dhe zyrtarë të lartë të  ministrisë,  bënë homazhe  dhe vendosën kurora lulesh mbi varrin e ish -presidentit Rugova.

Homazhet dhe nderimet u bënë në shenjë mirënjohjeje dhe respekti për veprën dhe kontributin  e ish-presidentit Rugova  në rrugëtimin e shtetndërtimit, i cili  u realizua me shpalljen pavarësisë së Kosovës, si shtet sovran, me orientim perëndimor  dhe  euroatlantik.

Kalendari

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30