Ministri Berisha priti një delegacion të shoqatës „Miqtë e Amerikës“

Ministri i Mbrojtjes Rrustem Berisha priti sot në takim një delegacion të Shoqatës “Miqtë e Amerikës” të udhëhequr nga kryetari i saj, z. Agim Rexhepi.

Ministri Berisha falënderoi mysafirët për vizitën, si dhe vlerësoi jashtëzakonisht lart punën e kësaj shoqate.

Ndërsa, kryetari i shoqatës “Miqtë e Amerikës” pasi e uroi ministrin par transformimin e FSK- se, në shenjë respekti i dhuroi statujën në miniaturë të ish -presidentit Bill Klinton.

Ministri Berisha duke u shprehur mirënjohës për dhuratën dhe e përgëzoi kryetarin e shoqatës “Miqtë e Amerikës”, Agim Rexhepi, dhe gjithë anëtarësinë e kësaj shoqate për punën e tyre në shenjë mirënjohje për burrështetasin e madh të Amerikës, pa të cilin sot nuk do të ishim këtu ku jemi.

 

Kalendari

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30