Ministri i FSK-së Rrustem Berisha shpreh urime për festën e Fitër Bajramit

Të gjithë pjesëtarëve të MFSK-së dhe FSK-së, miqve dhe bashkëpunëtorëve vendor dhe ndërkombëtar të besimit islam

URIME FESTA E FITËR BAJRAMIT, ME SHUMË SHËNDET, SOLIDARITET MIDIS NJERËZVE, PAQE, SUKSESE, RESPEKT DHE DASHURI NË FAMILJET TUAJA

Rrustem Berisha
Ministër për Forcën e Sigurisë së Kosovës

 

Kalendari

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30